Çekmeköy Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Birleşimi’nde görüşülen, Çekmeköy Belediyesi 2022 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
Çekmeköy Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Birleşimi’nde görüşülen, Çekmeköy Belediyesi 2022 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
Çekmeköy Belediyesi Nisan ayı 2. Birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Şenol Alan’ın başkanlığında toplandı. Bir önceki toplantı tutanağının okutulması, yazılı ve sözlü önergelerin alınması ve gündem maddelerinin oylanması ile başlayan toplantıda Çekmeköy Belediyesi’nin 2022 yılı faaliyetlerini içeren Faaliyet Raporu’nun kabulü de görüşüldü.
Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İyi Parti grup başkan vekillerinin faaliyet raporu ile ilgili görüşlerinin beyanının akabinde, Çekmeköy Belediyesi’nin 2022 yılında yaptığı çalışmaları içeren bir tanıtım filmi izlendi.
Meclis toplantısında konuşma gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Mescidi Aksa’da gerçekleşen İsrail zulmünü kınadı. Sözlerine deprem bölgesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara değinerek devem eden Başkan Poyraz “Deprem bölgesinde 350 adetlik bir konteyner kent kurduk. 100 adetlik bir kardeşlik çarşısı kurduk. Vatandaşlarımızın da desteğiyle bölgeye yardım seferberliği başlattık. Sizlerin huzurunda bu çalışmalara katılan Çekmeköylü hemşerilerime teşekkürlerimi iletmek istiyorum.” dedi.
Başkan Poyraz sözlerine şöyle devam etti; “ Kıymetli meclis üyeleri; ilçemizi sokak sokak gezip vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Genç, yaşlı 7’den 7’e tüm Çekmeköylüleri dinleyip projelerimizi şekillendiriyoruz. Allah razı olsun hemşerilerimiz bizlerden ve yaptığımız hizmetlerden memnunlar. Onların duaları bizler için güç oluyor. Bugün izlediğiniz hizmetler, faaliyet kitapçığında okuduğunuz gördüğünüz hizmetler de emeği geçen; başta sahadaki temizlik ve fen işleri işçilerimiz olmak üzere belediye başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve tüm mesai arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Ayrıca mecliste mesai yapan ter akıtan bu faaliyet kitapçığının oluşmasında emek sarf eden meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Sizlerden gelen tüm eleştiri ve tespitleri önümüzdeki süreçte göz önünde bulunduracağız.” dedi.
Çekmeköy Belediyesi’nin Mehmet Akif Mahallesi’ne inşa ettiği ve çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği Semt Pazar Alanı’nda, yerleşim planı için ilk toplantı yapıldı.
Çekmeköy Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine desteklerini sürdürüyor.
Çekmeköy okul sporları voleybol müsabakalarında kıyasıya mücadele içerisinde geçen final maçları sonrası dereceye giren takımlar belli oldu.
Çekmeköy Belediyesi Kış Spor Okulları’nda 7 farklı branşta eğitimler devam ediyor.