Berhudar olun dostlar…
AĞUSTOS 2015
Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yeni Camii, şehitler için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla ibadete açıldı
Ayla filmi hakkında bir şeyler yazmak binlerce ayrı duygu ve düşünceyle karşılaşmak anlamına geldi, benim için.
ARALIK 2014
Biri beni uyandırsın yaşananlar bir rüya olmalı. Türk futbolunun içinde bulunduğu durum kabustan farksız.
Kitaptan daha iyi bir arkadaş yoktur, zaman zaman insana dert ortaklığı eder, insanın gönlünü açar, yüreğine su serper. Gönlünün her muradına onunla erişirsin, böylesine güzel bir dost görülmemiştir; ne incitir; ne incinir.
AĞUSTOS 2015
‘Tok sesli bir şair olarak tarzıyla, söyledikleriyle, yazıya döktüğü kelime kümesiyle, şiirlerinin kendisine yakıştığı bir şairdir. Açık, anlaşılır, bir kişiliğin ortaya serdiği davasının şairidir bana göre. Şiiri hep aynı tonda sürdürmüş hemen hemen bütün şiirlerinde arzuladığı o sesi yakalamış bir şairdir.’
Bahar uzun bir kış uykusu sonrası tabiatın yeniden canlanışıdır.
Koliva… Karadeniz’in fırtınasını, deli dolu denizini ve civanmert insanını yaptıkları müzikle anlatan 7 kişilik mütevazı bir grup.
ŞUBAT 2015
Çocukluk yıllarında başlayan bir serüven onunkisi…
Buğulu sesiyle gönüllerin Sultanı olmuş bir isim…
Güçlü yorumu ve sanatçı kişiliği bir yana bizden biri o…
Söz yazarı, besteci ve yorumcu Niran Ünsal, hakkında bilinmeyenleri Çekmeköy 2023’e anlattı.
Geleceğin bilim adamlarını yetişmesine katkı sunacak bir merkez olarak uzun zaman önce hayata geçirilen Çekmeköy Belediyesi Yenilik Akademisi ve Test Çözüm Merkezi (TEÇÖM)2015-2016 öğretim yılı açılışı yapıldı.
HAZİRAN 2015
Çalışmayı seven emekli bir bankacıyım. İşletme mezunuyum, yüksek lisansımı bitirdim. İngilizcemi geliştirdikten sonra doktora yapmayı düşünüyorum. İstanbul Kadın Kolları kurucularındanım. 2011’e kadar ekonomik işler birim başkanlığı ve teşkilat bölge başkanlığı olarak görev yaptım. Daha sonra Genel Merkez Kadın Kollarına geçtim. 2009 yerel seçimlerinde Büyük Şehir Meclis Üyeliği yaptım.
MAYIS 2015
BAŞARISIZLIK, BAŞARI ÖNCESİ YAŞANAN BİR TECRÜBEDİR…
BAŞARININ ADRESİ ÇEKMEKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ…
UNUTMA, BAŞARI AYRINTILARDA GİZLİDİR…